Skip to main content

Onze partners

Wij werken met verschillende partners. Dit heeft als voordeel dat wij de kennis in huis hebben van deze partner-modules. Hierdoor kunnen wij deze ten volle benutten om uw webshop zo in te richten zoals u dat wilt met al zijn functionaliteiten.

Amasty
Magento 2 module bouwer

Amasty

Amasty is een toonaangevende Magento extensiebouwer die duizenden retailers helpt hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Al 13 + jaar, actief met e-commerce, het spotten van opkomende problemen, en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om ze aan te pakken. Vandaag de dag kan onze klant kiezen uit 280+ extensies en diensten voor alle soorten retail behoeften. We zitten zelf in de e-commerce markt en weten wat er voor iedereen in de business mogelijk is.

multisavepay
Payment provider

Multisavepay

Sinds het begin van de ecommerce revolutie in 1999 streeft MultiSafepay er altijd naar om op de frontlinie van innovatie te staan met het aanbieden van een uitgebreide mix van betaalmethoden en functies om haar merchants te bedienen, zowel lokaal als in de rest van Europa. MultiSafepay gelooft in volledige controle over de betaalstromen en ontwikkelt alle software zelf. MultiSafepay heeft inmiddels al meer dan 16.000 klanten in het MKB en hoger segment, waaronder gerenommeerde merken zoals Daily Paper, Intratuin, Filling Pieces, Intersport en MediaMarkt.

Met ons all-in-one payment platform bieden wij webshops alle lokale en wereldwijde betaalmethoden, premium features, mobile responsive & adaptive technology, smart reporting tool en unieke iOS en Android apps. Premium features zoals conversieverhogende tools, cross border services, een boekhoudkoppeling, fraude preventie module en reporting tools zijn standaard inbegrepen.

Onze unieke iOs en Android apps bieden u de vrijheid om overal en altijd betalingen te beheren. Met een compleet scala aan betaalmethoden, makkelijke integratie, meertalige support en betaalpagina’s in 13 talen is MultiSafepay de ideale partner voor uw online betalingen in binnen- en buitenland.

MultiSafepay helpt u met:
1. Het verhogen van uw omzet
2. Een snelle en makkelijke integratie
3. Professioneel advies

ccv
Payment provider

CCV

Betrouwbare, efficiënte en naadloze end-to-end-betalingen, CCV maakt het mogelijk op elk moment in ieder klanttraject. Wij zijn de ervaren, toekomstbestendige betaalpartner voor bedrijven en ondernemers in Nederland, de rest van Europa, en zelfs daarbuiten. We unlock the power of payment.

Sendcloud
verzendplatform voor e-commerce

SendCloud

Europa’s #1 verzendplatform
voor e-commerce

Automatiseer je verzendproces en bied je klanten een next-level bezorgervaring. Koppel vandaag nog met 80+ vervoerders via onze API of 50+ integraties.

Hypernode
Supersnelle e-commerce hosting

Hypernode

Hypernode is gebouwd om webshops te laten knallen van succes
Vertrouw op de schaalbare, snelle en veilige Magento Hosting van Hypernode
Met onze Managed Magento Hosting oplossing maak je gebruik van de power van OpenStack en Amazon Web Services of van één van onze krachtige dedicated servers. Profiteer van de beste cloud- en dedicated infrastructuur die momenteel beschikbaar is en bied je gebruikers een optimale online winkelervaring. Onze Magento Hypernodes komen met ontwikkelaar CLI-tools die je leven als een stuk eenvoudiger maken.

avery dennison
RFID Avery Dennison

Avery Dennison

RFID

To remain competitive, today’s businesses and organizations must continuously improve their processes and become more efficient. Data collection and asset tracking controls are one key component of this effort and radio frequency identification (RFID) is an innovation that enhances both the speed and accuracy of these processes.

Avery Dennison delivers an array of field-proven RFID solutions that can work to reduce costs, gain efficiencies, enhance customer experience, authenticate asset pedigree and help increase sales and profitability.

worldline
Payment provider

worldline

Worldline is een wereldleider in veilige betalingen en betrouwbare transacties. Wij staan op de eerste rij in de digitale revolutie waaruit nieuwe vormen ontstaan van betalen, leven, zakendoen en van vertrouwensrelaties opbouwen. Dat vertrouwen geven we door over de hele waardeketen van het betaalverkeer.

B2B solution for the fashion industry.

Fashion Cloud

THE ALL-IN-ONE SOLUTION FOR YOUR WHOLESALE

Fashion Cloud is Europe’s leading B2B solution for the fashion industry. Our goal: provide intelligent solutions for efficient collaboration. With our all-in-one approach, we facilitate (re)order processes and content exchange.

Akam
POS hardware provider

Akam

Ons doel is om aan de hoge verwachtingen, ten aanzien van betrouwbaarheid van producten, diensten en leveringen van onze relaties te voldoen. Dit alles met als basis het leveren van producten, diensten en ideeën, met een sterk onderscheidend vermogen.

Het op basis van persoonlijke relaties leveren van producten, diensten en ideeën welke onze Partners in staat stellen klantspecifieke oplossingen voor de POS, AUTO ID en Narrowcasting markt te genereren. Al onze activiteiten zijn gericht op lange termijn doelstellingen. Dit alles met respect voor de sociaal-maatschappelijke en milieu aspecten van onze samenleving.

Magento
Webshop platform

Magento 2

Eén platform voor al je commerce.

Of je nu een B2B bent die klaar is om rechtstreeks naar de consument te gaan (D2C) of een B2C die meerdere merken in tien verschillende talen beheert, met Commerce kun je meerdere kanalen en merken beheren en uitbreiden naar nieuwe landen. Gewoon vanaf één platform.

Xaris
ICT & Telecom leverancier

Xaris

Lever je kassa software en wil je het hardware support uitbesteden? Denk eens aan Xaris. Wij hebben een service- en storingsdienst voor P.O.S. die dit voor je kan verzorgen in Nederland en België.

Je versterkt je marktpositie als je je niet beperkt tot het leveren van de software, maar een totaal oplossing biedt. Dus inclusief de leverantie van de hardware zoals de kassa, monitor, klantendisplay, geldlade, bonprinter, scanner en PIN-automaat. En nog sterker sta je, als je bovendien de volledige support voor de Point Of Sale kunt bieden.

Xaris kan voor jou precies datgene invullen wat je liever niet zelf wilt doen. Wij doen dit op basis van vaste tarieven, dus je weet van te voren exact wat het je gaat kosten, en dus ook wat je er aan over kunt houden!

Door onze jarenlange ervaring op dit terrein zijn wij bovendien een goede gesprekspartner als het bijvoorbeeld gaat om het maken van materiaal keuzes.

Graag wisselen wij met je van gedachten over een mogelijke gezamenlijke invulling van jouw totaal oplossing. Je kunt ons ook eventueel inzetten bij behoefte aan extra capaciteit bij een nieuwe uitrol of het maken van inventarisaties.

Bij Hendrickx leveren we sinds 1981 kassa’s en afrekensystemen op maat van de handelaar.
Kassa’s en afrekensystemen

Hendrickx

Bij Hendrickx leveren we sinds 1981 kassa’s en afrekensystemen op maat van de handelaar.

Reeds 2 generaties lang, zijn we gespecialiseerd in één activiteit : kassasystemen. Ervaring te over om u te adviseren omtrent de juiste kassa-oplossingen.

Laat ons u bellen

 

 

Liever zelf contact opnemen?

 

Tel: +31 (0)88 5234 300
E-mail: info@r2retail.com