Kassasysteem om de verkoop van uw sportartikelen te optimaliseren?

R2 retail heeft de best passende hard- en software oplossing voor uw sportzaak.

Als eigenaar of manager van een sportzaak wordt u er ongetwijfeld regelmatig mee geconfronteerd. U zoekt telkens naar de meest betrouwbare cijfers om uw sportzaak en de verkoop van uw sportartikelen in de winkel gefundeerd te kunnen sturen naar perfectie. Vragen zoals welke leveranciers, merken en ook zelfs welke maten leveren u de grootste omloopsnelheid en het hoogste rendement op? Wat is het rendement van mijn marketingacties? En hoe controleer en motiveer ik mijn personeel het beste? Zijn vragen die wij kunnen oplossen voor uw sportartikelen zo goed mogelijk in te kopen en te verkopen, maar ook om uw sportzaak goed te controleren en te sturen.

De oplossing

WinPOS winkelautomatisering

Ons WinPOS winkelautomatisering systeem biedt al die informatie en geeft het beste inzicht voor u die in de sportbranche zitten. Aan de hand van de WinPOS rapportages neemt u sneller gefundeerde beslissingen. WinPOS leidt naar het doel waarmee u grotendeels van uw tijd mee bezig bent: Meer omzet en betere resultaten in de verkoop van uw sportartikelen!

En dit zit allemaal in een gebruiksvriendelijk en ook zeer resultaat gericht systeem. Naast de uitgebreide rapportages die het WinPOS winkelautomatisering systeem heeft, beschikt u ook over loyaliteitsprogramma’s om vaste klanten te belonen.

 

Wilt u meer informatie over de oplossing die wij hebben ontwikkeld? Of heeft u vragen over de oplossingen? Klik dan op de onderstaande knop om naar onze software facetten te kijken. U kunt ook onze sales afdeling om advies en informatie vragen.

 

Meer omzet, betere resultaten!

 

Betrouwbare cijfers om gefundeerd te kunnen sturen.

 

Weet uw omloopsnelheid en redement!

 

Wij hebben de oplossing die u zoekt!