Kassasysteem om de verkoop van uw schoenen te optimaliseren?

R2 retail heeft de best passende hard- en software oplossing voor uw schoenenzaak.

Als eigenaar of manager van een schoenenzaak wordt u er ongetwijfeld dagelijks mee geconfronteerd. U zoekt telkens naar de beste en meest betrouwbare cijfers om uw schoenenzaak te runnen en de verkoop van uw schoenen in de winkel te optimaliseren en zo alles te kunnen sturen naar de goede richting. Vragen zoals welke leveranciers, merken en ook zelfs welke maten leveren u de grootste omloopsnelheid en het hoogste rendement op? Wat is het rendement van mijn marketingacties? En hoe controleer en motiveer ik mijn personeel het beste? Zijn vragen die wij kunnen oplossen en u daardoor uw schoenen zo goed mogelijk kunt inkopen en verkopen, en ook om uw schoenenzaak goed te controleren en te sturen.

Onze oplossing.

WinPOS winkelautomatisering

Ons WinPOS winkelautomatisering systeem biedt al die informatie en geeft ook het beste inzicht voor u die een schoenenzaak runt. Aan de hand van de WinPOS rapportages neemt u betere en gefundeerde beslissingen. WinPOS leidt naar het doel waarmee u altijd bezig bent: Meer omzet en betere resultaten in de verkoop van uw schoenen!

En dit zit allemaal in een gebruiksvriendelijk en ook resultaat gericht systeem. Naast de uitgebreide rapportages die het WinPOS winkelautomatisering systeem heeft, beschikt u hiermee ook over loyaliteitsprogramma’s om vaste klanten te belonen.

 

Wilt u meer informatie over de oplossing die wij hebben ontwikkeld? Of heeft u vragen hierover? Klik dan op de onderstaande knop omonze software facetten te bekijken. U kunt ook onze sales afdeling om advies en informatie vragen.

 

Meer omzet, betere resultaten!

 

Betrouwbare cijfers om gefundeerd te kunnen sturen.

 

Weet uw omloopsnelheid en redement!

 

Wij hebben de oplossing die u zoekt!

Enkele klanten in de Schoenenbranche

Schoenmode
webshops en kassasystemen

R2 Retail ingezet in de schoenenmode!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Bent u nieuwsgierig geworden?

  Neem gerust contact op met onze verkoop afdeling. Zei kunnen u eenvoudig alle vragen beantwoorden. Neem contact op met ons via het contactformulier of telefonisch.