Mobiele point-of-sale (WinPOS mobile)

WinPOS mobile stelt u in staat om op elke denkbare locatie te kunnen verkopen.

Bij gebruik van de WinPOS mobile kassa kunt u eenvoudig en snel uw artikelen verkopen op bijvoorbeeld een jaarmarkt of festivalterrein.

De kassa ondersteund niet alleen het betalen met contant geld maar ook met (pin) debit- en creditcards* en spaarpunten**.
Doordat alle transacties bijgehouden en gesynchroniseerd worden naar het WinPOS kassasysteem wordt uw voorraad vanzelf bijgewerkt en zijn alle kassabonnen zoals u gewend bent terug te vinden via de WinPOS kassa.

Papieren kassabonnen worden bij de mobiele uitbreiding van het WinPOS kassasysteem niet meer gebruikt, de bonnetjes worden netjes en snel per mail naar uw klant gestuurd via digitalekassabon.com zodra uw mobiele kassa weer verbinding maakt met het internet.

Wanneer u gebruik maakt van een loyaliteitsprogramma met klantenkaarten en spaarpunten kunnen ook deze in de mobiele kassa gebruikt worden** zo kan een klant bij het WinPOS mobiele kassasysteem zowel spaarpunten sparen als er mee betalen.*

Koppeling alleen beschikbaar met adyen pin terminal, zonder adyen pin terminal wordt er een knop toegevoegd voor een offline eft betaling.

**Spaarpunten en klantenkaarten kunnen alleen gebruikt worden bij een werkende internet verbinding van en naar het WinPOS kassa systeem.

Mobiele kassa
Mobiele kassa