Maatbalken / kleurentabellen

Maatbalken of kleurentabellen zijn tools die vaak worden gebruikt in de retailbranche om bijvoorbeeld kledingmaten en kleuren aan te geven. Hieronder vindt u meer informatie over elk van deze tools:

Maatbalken:

Maatbalken zijn grafische afbeeldingen die de verschillende maten van kledingstukken aangeven. Dit kan nuttig zijn voor klanten die online winkelen en niet in staat zijn om de kledingstukken in persoon te passen. Door gebruik te maken van een maattabel, kunnen klanten de juiste maat selecteren op basis van hun lichaamsmaten.

Er zijn verschillende soorten maatbalken, afhankelijk van het type kledingstuk dat u wilt kopen. Bijvoorbeeld, voor broeken, kan de maattabel bestaan uit de tailleomtrek, heupomtrek en beenlengte. Voor shirts kan de maattabel bestaan uit de borstomtrek, tailleomtrek en nekomvang.

Kleurentabellen:

Kleurentabellen zijn grafische afbeeldingen die de verschillende kleuren van een bepaald product aangeven. Dit kan nuttig zijn voor klanten die online winkelen en niet in staat zijn om de kleur van het product in persoon te zien.

De meeste kleurentabellen hebben kleurvakjes met een specifieke naam of kleurcode erbij, zodat klanten precies weten welke kleur ze kiezen. Dit is vooral belangrijk als de kleur van het product een belangrijke rol speelt, bijvoorbeeld bij het kiezen van verf of behang.

Samenvattend zijn maatbalken en kleurentabellen handige hulpmiddelen voor klanten in de retailbranche. Ze helpen klanten om de juiste maat en kleur te kiezen, zelfs als ze niet in staat zijn om het product in persoon te bekijken en te passen.

Symbol scanner
Kassasysteem voor de schoenmode