Kassasysteem om de verkoop van uw special products te optimaliseren?

R2 retail heeft de best passende hard- en software oplossing voor uw zaak met special products.

Als eigenaar of manager van een special productszaak wordt u er ongetwijfeld dagelijks mee geconfronteerd. U zoekt telkens naar de best betrouwbare cijfers om uw special productszaak goed te laten lopen maar ook dat u de Special product zo goed en gefundeerd mogelijk kunt verkopen.

Vragen zoals welke leveranciers, merken en ook zelfs welke maten leveren mij de grootste omloopsnelheid en het hoogste rendement op? Wat is het rendement van mijn marketingacties? En hoe controleer en motiveer ik mijn personeel het beste? Zijn vragen die wij kunnen oplossen voor uw special products zo goed mogelijk in te kopen en te verkopen, maar ook om uw zaak goed te controleren en te sturen.

Onze oplossing.

WinPOS winkelautomatisering

Ons WinPOS winkelautomatisering systeem biedt al die informatie en geeft het beste inzicht voor u die de special products verkopen. Aan de hand van de WinPOS rapportages neemt u sneller gefundeerde beslissingen. WinPOS leidt naar het doel waarmee u altijd bezig bent: Meer omzet en betere resultaten in de verkoop van uw special products!

En dit zit allemaal in een gebruiksvriendelijk en ook resultaat gericht systeem. Naast de uitgebreide rapportages die het WinPOS winkelautomatisering systeem kan bieden, beschikt u ook overloyaliteitsprogramma’s om vaste klanten te belonen.

Wilt u meer informatie over de oplossing die wij hebben ontwikkeld voor uw branche? Of heeft u vragen? Klik dan op de onderstaande knop om naar de door ons ontwikkelde software facetten te kijken. U kunt ook onze sales afdeling om advies en informatie vragen.

 

Meer omzet, betere resultaten!

 

Betrouwbare cijfers om gefundeerd te kunnen sturen.

 

Weet uw omloopsnelheid en redement!

 

Wij hebben de oplossing die u zoekt!