Kassasysteem om de verkoop van uw artikelen te optimaliseren?

R2 retail heeft de best passende hard- en software oplossing voor uw non fashion retail.

Als eigenaar of manager van een non fashion retailzaak wordt u er ongetwijfeld vaker mee geconfronteerd. U zoekt telkens naar de meest betrouwbare cijfers om uw non fashion retailzaak en de verkoop van uw artikelen zo goed en zo gefundeerd mogelijk te kunnen sturen. Vragen zoals welke leveranciers, merken en ook zelfs welke maten leveren u de grootste omloopsnelheid en het hoogste rendement op? Wat is het rendement van mijn marketingacties? En hoe controleer en motiveer ik mijn personeel het beste? Zijn vragen die wij kunnen oplossen voor uw artikelen zo goed mogelijk in te kopen en te verkopen, maar ook om uw non fashion retailzaak goed te controleren en te sturen.

Onze oplossing.

WinPOS winkelautomatisering

Ons WinPOS winkelautomatisering systeem biedt al die informatie en geeft het beste inzicht voor eigenaren en medewerkers van een non fashion retailzaak. Aan de hand van de WinPOS rapportages neemt u sneller betere en gefundeerde beslissingen. WinPOS leidt naar het doel waarmee u dagelijks druk mee bezig bent: Meer omzet en betere resultaten in de verkoop van uw artikelen!

En deze oplossingen zitten allemaal in een gebruiksvriendelijk en ook resultaat gericht systeem. Naast de uitgebreide rapportages die het WinPOS winkelautomatisering systeem heeft, beschikt u ook over loyaliteitsprogramma’s om vaste klanten te belonen.

 

Wilt u meer informatie over de oplossing die wij hebben ontwikkeld? Of heeft u vragen hierover? Klik dan op de onderstaande knop om naar onze software facetten te kijken. U kunt ook onze sales afdeling om advies en informatie vragen.

 

Meer omzet, betere resultaten!

 

Betrouwbare cijfers om gefundeerd te kunnen sturen.

 

Weet uw omloopsnelheid en redement!

 

Wij hebben de oplossing die u zoekt!

Enkele klanten in de Lingeriebranche

Lingerie
webshops en kassasystemen

R2 Retail in de lingerie branche!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Bent u nieuwsgierig geworden?

  Neem gerust contact op met onze verkoop afdeling. Zei kunnen u eenvoudig alle vragen beantwoorden. Neem contact op met ons via het contactformulier of telefonisch.