Kassasysteem om de verkoop van uw mode te optimaliseren?

R2 retail heeft de best passende hard- en software oplossing voor uw modezaak.

Als eigenaar of manager van een modezaak wordt u er ongetwijfeld vaker mee geconfronteerd. U zoekt telkens naar de meest betrouwbare cijfers om uw modezaak en de verkoop van uw mode artikelen in de winkel gefundeerd te kunnen sturen naar de voor uw beste weg. Vragen zoals welke leveranciers, merken en ook zelfs welke maten leveren u de grootste omloopsnelheid en het hoogste rendement op? Wat is het rendement van mijn marketingacties? En hoe controleer en motiveer ik mijn personeel het beste? Zijn vragen die wij kunnen oplossen voor uw mode zo goed mogelijk in te kopen en te verkopen, maar ook om uw modezaak goed te controleren en te sturen.

Onze oplossing.

WinPOS winkelautomatisering

Ons WinPOS winkelautomatisering systeem biedt al die informatie die u het beste inzicht geeft over u en juw modezaak. Aan de hand van de WinPOS rapportages kunt u gefundeerd beslissingen nemen. WinPOS leidt naar het doel waarmee u dagelijks bezig bent: Meer omzet en betere resultaten in uw modezaak !

En dit zit allemaal in een gebruiksvriendelijk en ook resultaat gericht systeem. Naast de uitgebreide rapportages die het WinPOS winkelautomatisering systeem u aanbied, beschikt u ook over loyaliteitsprogramma’s om vaste klanten te belonen.

 

Wilt u meer informatie over de oplossing die wij hebben ontwikkeld voor de modebranche? Of heeft u vragen hierover? Klik dan op de onderstaande knop om naar onze software facetten te kijken. U kunt ook onze sales afdeling om advies en informatie vragen.

 

Meer omzet, betere resultaten!

 

Betrouwbare cijfers om gefundeerd te kunnen sturen.

 

Weet uw omloopsnelheid en redement!

 

Wij hebben de oplossing die u zoekt!

Enkele klanten in de Lingeriebranche

Mode
webshops en kassasystemen

WinPOS Kassasystemen voor modezaken.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Bent u nieuwsgierig geworden?

  Neem gerust contact op met onze verkoop afdeling. Zei kunnen u eenvoudig alle vragen beantwoorden. Neem contact op met ons via het contactformulier of telefonisch.