Kassasysteem om de verkoop van uw lingerie te optimaliseren?

R2 retail heeft de best passende hard- en software oplossing voor uw Lingeriezaak.

Als eigenaar of manager van een lingeriezaak komt u er vast en zeker vaak mee in aanraking. U bent telkens opzoek naar de meest betrouwbare cijfers om uw lingeriezaak en de verkoop van uw lingerie in de winkel zo goed mogelijk te kunnen sturen.

Vragen zoals welke lingerieleveranciers, merken en ook zelfs welke maten leveren u de grootste omloopsnelheid en het hoogste rendement op? Wat is het rendement van mijn marketingacties? En hoe controleer en motiveer ik mijn personeel het beste? Zijn vragen die wij kunnen oplossen en u kan daar uiteindelijk dan zo goed mogelijk op inkopen en verkopen, maar ook om uw lingeriezaak goed controleren en sturen in de goeie richting.

Onze oplossing.

WinPOS winkelautomatisering

Ons WinPOS winkelautomatisering systeem biedt al die informatie en geeft het beste inzicht voor u die in de lingeriebranche zitten. Aan de hand van de WinPOS rapportages neemt u gefundeerde beslissingen. WinPOS leidt naar het doel waarmee u altijd bezig bent: Meer omzet en betere resultaten in de verkoop van uw lingerie!

En dit zit allemaal in een gebruiksvriendelijk en ook resultaat gericht systeem. Naast de uitgebreide rapportages die het WinPOS winkelautomatisering systeem heeft, beschikt u ook over loyaliteitsprogramma’s om vaste klanten te belonen.

Wilt u meer informatie over de oplossing die wij hebben ontwikkeld? Of heeft u vragen? Klik dan op de onderstaande knop om naar onze software facetten te kijken. U kunt ook onze sales afdeling om advies en informatie vragen.

 

Meer omzet, betere resultaten!

 

Betrouwbare cijfers om gefundeerd te kunnen sturen.

 

Weet uw omloopsnelheid en redement!

 

Wij hebben de oplossing die u zoekt!

Enkele klanten in de Lingeriebranche

Lingerie
webshops en kassasystemen

R2 Retail in de lingerie branche!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Bent u nieuwsgierig geworden?

  Neem gerust contact op met onze verkoop afdeling. Zei kunnen u eenvoudig alle vragen beantwoorden. Neem contact op met ons via het contactformulier of telefonisch.