Magento webshop laten maken
Magento webshop beginnen voordelen

Magento webshop beginnen

Magento is met jarenlange ontwikkeling uitgegroeid tot één van de beste èn populairste platformen gericht op E-commerce, oftewel online verkopen via een webshop. Magento heeft ontelbaar veel mogelijkheden en opties om jouw webshop te laten groeien en uitblinken.

 

Bekijk de voordelen
Magento webshop het hele pakket

Het gehele pakket om een webwinkel te beginnen

R2 Retail is fan van Magento vanwege de vele functionaliteiten die Magento heeft. Een webshop starten met Magento betekent een makkelijk CMS(Content Management Systeem) om je producten in te voegen, aanbiedingen en categorieën te beheren en je verdiensten in de gaten te houden.

Google SEO Magento

SEO: Geoptimaliseerd voor de Google zoekmachines

Magento is er niet alleen op gebouwd om makkelijk te zijn voor de eindgebruiker, maar ook om torenhoog in de rankings van Google te eindigen. Hiermee moet je haast als webshop eigenaar je klanten van je af moeten slaan, maar het volgende voordeel van Magento verhelpt dit…

Magento Webshop Checkout

Snelle en geautomatiseerde check-out

Orders bijhouden is geen probleem bij Magento. Standaard worden orders bijgehouden; Er kunnen orders doorgestuurd worden naar bijv. PostNL, zodat u de klant track & trace mogelijkheden geeft.  E-mails worden automatisch verstuurd na een order.

Handmatig orders verzenden is verleden tijd. Met Magento zijn je klanten blij en jij blij. Zeeën van tijd houdt je over.

Magento Webshop hosting E-commerce

Koppelingen en uitbreidingen

Dit is het gedeelte waar wij het meeste fan van zijn. Koppelingen en uitbreidingen. Magento heeft zoveel ruimte voor uitbreidingen, dat eigenlijk alles op een webshop wel mogelijk is. Uitbreidingen zijn gemaakt in de vorm van plug-ins voor Magento webshops. Plugins zoals de eerder genoemde PostNL, One Step Checkout, filters/zoekmachines voor je producten en noem maar op!

Wij van R2 Retail hebben een eigen koppeling gemaakt voor het kassasysteem WinPOS. Hiermee kan jij als webshop- en winkeleigenaar de producten bijhouden van de fysieke en online winkel.

Magento online webwinkel beginnen met multistore

Magento Multi-store webshop

Magento beschikt over een Multi-store functionaliteit. Dit houdt in dat vanaf het beheerpaneel van Magento eenvoudig meerdere webshops beheerd kunnen worden. Zo kan je verschillende domeinnamen reserveren zoals een webwinkel met fitnessproducten en daarnaast een met fashion products. Door jouw domeinnaam te matchen met waarvoor je wil ranken bij Google kan je je online webshop beginnen met hoge Google Rankings. Hierdoor vinden meer klanten de weg naar jouw webshop(s)!

36
Magento Webshops Gelanceerd
773
Klanten

Uw webshop laten maken door R2 Retail?

R2 Retail specialiseert zich in Magento hosting en web development; Neem contact op met onze Magento Specialist om te kijken wat R2 Retail voor u kan betekenen!

Hieronder een paar voorbeelden van klanten die een webshop bij ons hebben laten maken

Mondiales Webshop - R2Retail

Mondiales

La Boule Webshop - R2Retail

La Boule

LDH Moda Webshop - R2Retail

LDH moda

beurskens-schoenmode

Beurskens schoenmode