Vacature-softwaredeveloper

Kassa software

Met Online Kassa worden uw kassahandelingen online uitgevoerd. Via uw eigen Online Kassa account kunt u producten scannen en afrekenen. U houdt online uw klantenbestand bij en factureert met een druk op de knop. Ook heeft u inzicht in uw debiteurenlijst en maakt u moeiteloos uw kortingsregelingen aan.

Kassasysteem-backoffice

Kassa software voor detailhandel

De kassasoftware vervangt het traditionele kassasysteem. Vanaf nu heeft u op elk gewenst moment een helder overzicht van al uw verkoopgegevens. De kassasoftware legt elke transactie met de bijbehorende gegevens vast. Vervolgens kunt u via meerdere rapportages uw marge en omzet eenvoudig bepalen. Ook is de Retail kassa software is erg gemakkelijk in het gebruik.

kassasysteem winPOS

Kassa software met pinkoppeling

Met de kassasoftware van R2-Retail kunt u een pinkkoppeling met de betaalautomaat realiseren. Daarnaast sluit de R2-Retail kassasoftware naadloos aan op onze andere producten. Koppelt u het kassasoftware systeem met voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad bij elke transactie meteen bijgewerkt. Zelfs uw webshop kan automatisch worden geactualiseerd!

Klantenkaarten en spaarpunten

Met het WIN-pos Retail Kassasysteem geeft u eenvoudig klantenkaarten en spaarpunten uit. Bovendien kunt u via de retail kassasoftware alle verkopen koppelen aan uw klanten. Zo krijgt u een helder beeld van wie wat koopt en wanneer.

website mobiel en desktop responsive

Touchscreen kassasysteem

Dit Retail Kassasysteem wordt geleverd met alle toebehoren en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen. De touchscreen hardware geeft je winkel een professionele uitstraling. Het fungeert als een startklaar instapsysteem met tal van uitbreidingsmogelijkheden.

Voordelen

– handig in gebruik : De WIN-pos kassasysteem is intuïtief in gebruik. Zo kunt u iedereen met het systeem laten werken zonder veel tijd kwijt te zijn aan het inwerken van kassagebruikers. De kassa is te gebruiken op tablets, laptops en desktop, zo kunt u direct aan de slag met uw eigen hardware.

– geïntegreerd : Maak klantfacturen aan en handel factuurbetalingen direct af in de kassa. Bekijk openstaande facturen, verkoop en kas transacties in real time en gebruik krachtige rapportage functies voor betere beslissingen en om uw winkel efficiënter te organiseren.

– toekomst gericht : We zijn continu bezig met het verbeteren en integreren van nieuwe technologieën.

– R2 groeit met u mee ! : Onze oplossing is geschikt voor de startende ondernemer maar ook voor de grotere bedrijven met aanvullende wensen zo bent u altijd verzekerd van de juiste functionaliteit naar gelang uw bedrijf groeit

36
Magento Webshops Gelanceerd
773
Klanten